Foli Media og FETC

Handlen i Frederikssund har de senere år haft det problematisk. Årsagerne er komplekse – men en del af løsningen handler om oplevelser. Noget skal ske, og vi kan jo godt lide at få ting til at ske.

Foli Media har derfor indgået en aftale med Frederikssund Erhverv og Turist Center, som indebærer, at vi får mulighed for at igangsætte en række begivenheder i løbet af 2017, som skal være med til at skabe liv i bymidten Frederikssund.

Opgaven har flere formål: Dels at optimere kommunikationen indenfor Frederikssund Handel, men også de forskellige aktører imellem. Derudover også at sammensætte en solid markedsføringspakke, som gør det muligt at få budskaberne helt frem til kunderne.

Det være sig kreativt, grafisk, visuelt, men først og fremmest indholdsmæssigt. En god oplevelse involverer ikke kun glitter.

Vi har udarbejdet en række koncepter til events, som i løbet af årets har været med til at sikre borgere og handlende oplevelser i bymidten i Frederikssund. Bæredygtige koncepter, for genkendelighed er en vigtig faktor, når man skal genopbygge en identitet og skabe oplevelser der samler og engagerer.

Opgaven tyvstartede i slutningen af 2016, da vi stod for den årlige juletræstænding og Black Friday i bymidten i Frederikssund. Her kan du se video fra den megahyggelige event:

 

I år så Frederikssund Fjordfestival så første gang dagens lys. I forbindelse med et stort sejlstævne i Roskilde Fjord blev Frederikssund bymidten pyntet op til fest med en lang række aktiviteter og et lækkert madmarked på Torvet. Festivalen var en stor succes, hvor Frederikssund både kom på landkortet, men også præsenterede sig fra sin bedste side overfor både turister og lokale.

 

I september måned lykkedes det endnu engang at få sat skub i Frederikssund, da eventen Kulturdag ved Havnen blev afholdt. Formålet med eventet var specifikt at samle både erhverv, kultur og handel. Og den konstellation spillede godt sammen. Området omkring havnen vrimlede med mennesker, ligesom resten af byen summede af liv, godt humør og sommer –  ligesom i de gode gamle dage i Frederikssund.

Du kan se video fra den yderst festlige dag her: