Foli Media og Luther

Frederikssund reklame, frederikssund kommunikation, frederikssund branding, frederikssund foto, frederikssund video

I 2017 markerer Frederikssund Provsti igennem en række events, at det er 500 år siden Martin Luther startede reformation af kristendommen. Foli Media hjælper i den forbindelse provstiet med at lave PR i relation til de forskellige arrangementer.

Opgaven involverer for vores vedkommende både omtale af events via klassisk, opsøgende PR-arbejde, dokumentation af udvalgte arrangementer via foto og video samt opfølgning på effekten af PR-indsatsen. Vi mener, at god PR er den helt rette sammensætning af timing, indhold og analyse. Du skal med andre ord vide hvornår, hvordan, hvem og selvfølgelig hvad – og så skal der eksekveres professionelt.

Du kan se et eksempel på det materiale, vi har leveret til Frederikssund Provsti her.