Foli Media og NIMA

foli media foto video hjemmeside reklame

Foli Media har hjulpet NIMA Ejendomme i Frederikssund med at få lavet en ny hjemmeside og leveret professionelle billeder, tekstforfatning samt produktion af video. Alt sammen i tråd med NIMAs værdier og identitet.

Den tidligere hjemmeside for NIMA Ejendomme havde brug for et lækkert brush-up, hvor de forskellige lejemål blev præsenteret flot og overskueligt.

Derfor blev hele sitet lagt i nye folder med nye indbydende billeder af både ejendomme og medarbejdere.

NIMAS nye hjemmeside

Derudover har Foli Media også produceret video til NIMA Ejendomme. Videoen er optaget på Falkenborgvej i Frederikssund, hvor NIMA Ejendomme er involveret i et særdeles ambitiøst byggeprojekt. Her bliver der nemlig opført 300-350 nye boliger midt i Frederikssund. Boligerne er opført i lækker kvalitet med et særligt fokus på det arkitektoniske snit, energibesparelse og lav vedligeholdelse.

Dette fokus på kvalitet og æstetik, har vi brugt som pejlemærke for udtrykket i videoen.