FOLI MEDIA & FUEL

ungt menneske holder en blå kuglepen og har sine hænder over flere blå post it med tekst på

I Frederikssund Kommune har man siden 2017 arbejdet intensivt med at få flere unge til at vælge og gennemføre en erhvervsuddannelse. Og det er lykkedes.

I 2020 er det lykkedes at få antallet af unge, der vælger en erhvervsuddannelse op på over 28 procent, mod cirka 18 procent tidligere. En af de helt afgørende forskelle har været projektet FUEL, der står for Før Under Efter Læringsmiljøer.

Som afslutning på projektet har Foli Media lavet en film om FUEL, samt sørget for at stable en virtuel konference på benene som erstatning for den store fysiske konference, der skulle været afholdt, men som blev fældet af Corona-epidemien.

Den virtuelle konference blev afholdt live fra et studie på Campus Frederikssund, med gæster i studiet, Noa Redington som vært og Liselotte Lyngsø som medvært. Den to timer lange broadcast blev krydret med film produceret af Foli Media om blandt andet MAKERVÆRKET, som bliver den nye store satsning på uddannelsesområdet i Frederikssund Kommune.

Den virtuelle konference: 

Film om FUEL:

Film om MAKERVÆRKET: